Udendørsmaling i Århus

Alt i udendørs malerarbejde

Lad os klare det udvendige malerarbejde for dig, uanset om det drejer sig om maling af en privat bolig, en erhvervsbygning eller en institution. Vi har erfaring med alle slags opgaver – både store og små. Vi har bl.a. stået for facademalingen af Rudolf Steiner-skolen i Århus.

Vi kan tilbyde:

  • Facademaling
  • Maling af vinduer
  • Maling af udhæng omkring tag
  • Maling af vindskeder
  • Træbeskyttelse

Vi går i dialog med dig og rådgiver meget gerne omkring valg af produkter og farver, så det endelige resultat bliver, præcist som du har ønsket. Vi behandler dit hjem eller din bygning med respekt og følger enhver opgave til dørs.

Husk at du kan søge om håndværkerfradrag ved udendørs malerarbejde.

Vores maling

Hos Frederiksbjerg Malerforretning anvender vi den bedste maling på markedet. Vi bruger som udgangspunkt silikatmaling til vores udendørs maleropgaver. Det er en sund og allergivenlig form for maling.

Vi udfører dog også malerarbejde med linoliemaling. Linoliemaling anvendes hovedsageligt til fredede bygninger, museer eller andre specielle formål.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag på telefon 21 46 19 30 eller mail lj@fb-maler.dk, hvis du ønsker, at vi skal udføre udendørs malerarbejde for dig.

Vision

Vores målsætning er at leve op til de høje krav og forventninger, der stilles til håndværkere idag. Både for at bevare nuværende kunder og for at tiltrække nye. De fleste nye kunder, får vi gennem anbefalinger fra nuværende. Der er ingen genveje til et godt resultat. Rigtig og godt bundbehandling sikrer en smuk og holdbar finish.