Vi udfører

Malerfirma i Århus med fokus på kvalitet

Vi bruger silikatmaling i alt vores arbejde

I vores malerfirma maler vi udelukkende med Silikatmaling. Det er en sund og allergivenlig form for maling, da det ikke indeholder det allergifremkaldende konserveringsmiddel MI. I stedet indeholder malingen mineralske, og altså uorganiske, farvestoffer, hvilket er en stor fordel for boligens beboere og det generelle indeklima.

Malingen trænger desuden ind i underlaget, hvor der sker en slags forsteningen. Det giver en yderst slidstærk overflade, der er modstandsagtig over for både vind og vejr, samt alger og mos, der ikke trives på den basiske overflade. Malingen danner ikke en hinde på overfladen som mange andre typer maling, men lader huset ånde, så vand inde fra nemt slipper ud og ikke hober sig op og skaber fugt i muren.

Velegnet både indendørs og udendørs

Silikatmaling benyttes ofte til maling af facader og ydervægge, men kan også benyttes indendørs. Malingen hæfter kun på tørre og mineralske materialer, og benyttes derfor ofte på mursten, puds / vandskuring, sandsten, beton og lignende.

Hos Frederiksbjerg Malerforretning har vi et tæt samarbejde med KEIM, der producerer silikatmaling af den bedste kvalitet. I sortimentet finder du et utal af farver og nuancer, der passer til enhver bolig og facade. Malingen får en mat og kalklignende overflade, hvilket giver et flot look på både facade og indvendige vægge.

Dit malerfirma til:

Huse indvendig og udvendig
Nybygninger/tilbygninger
Renovering af nyt og gammelt
Lejligheder
Tapet, loft og vægbeklædninger
Trapper og opgange
Facader
Institutioner
Kontorer
Butikker