Tapetsering i Århus

Professionel tapetsering

Er dine hvide vægge blevet kedelige at se på? Skab forandring i dit hjem med tapetsering i et helt rum eller blot en enkelt væg. Det kan give rummet en helt unik stemning og et nyt look. Det kræver dog, at man ved, hvad man laver, hvis resultatet skal være i orden. Det kan vi hos Frederiksbjerg Malerforretning heldigvis hjælpe dig med. Vi har kompetencerne og erfaringen til at skabe et flot resultat med alt indenfor vægbeklædning. Vi sørger for, at væggene bliver spartlet og er helt glatte, inden vi påbegynder opsætningen af tapetet, så det kommer til at sidde pænt og korrekt på væggen.

Et væld af muligheder

Mulighederne er endeløse, når det gælder tapetsering. Vi arbejder med alle typer af tapet, fra traditionelle vævstapeter til moderne fototapeter og du kan vælge blandt alle slags farver og mønstre. Hos Frederiksbjerg Malerforretning i Århus hjælper vi dig meget gerne med at finde det helt rigtige tapet til dig.

Vi har bl.a. erfaring med store specialopgaver til udstillinger samt opsætning af fotostater. Har du et billede, du gerne vil have sat på væggen, kan dette sagtens lade sig gøre.

Vil du høre mere om tapetsering i Århus og omegn?

Ønsker du at høre mere om vores opgaver og priser ift. tapetsering, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 21 46 19 30 eller mail lj@fb-maler.dk.

Vi tilbyder også andre malerarbejder og kan hjælpe dig med at forandre dit hjem eller din erhvervslokaler.

Vision

Vores målsætning er at leve op til de høje krav og forventninger, der stilles til håndværkere idag. Både for at bevare nuværende kunder og for at tiltrække nye. De fleste nye kunder, får vi gennem anbefalinger fra nuværende. Der er ingen genveje til et godt resultat. Rigtig og godt bundbehandling sikrer en smuk og holdbar finish.