Tapetsering i Århus

Professionel tapetsering for et nyt look i dit hjem

Er dine hvide vægge blevet kedelige at se på? Hos Frederiksbjerg Malerforretning tilbyder vi tapetseringstjenester, der kan skabe forandring og tilføre dit hjem en helt unik stemning. Uanset om du ønsker at tapetsere et helt rum eller blot en enkelt væg, har vi ekspertisen og erfaringen til at levere et flot og holdbart resultat.

Erfarne malere sikrer korrekt og smukt tapetseringsarbejde

Tapetsering kræver dygtighed og præcision for at opnå det ønskede resultat. Vores malere hos Frederiksbjerg Malerforretning er specialister inden for vægbeklædning og sørger for, at dine vægge er spartlet og glatte, inden tapetet bliver opsat. Dette sikrer, at tapetet sidder pænt og korrekt på væggen og giver det bedste æstetiske udtryk.

Uendelige muligheder for tapetvalg

Når det kommer til tapetsering, er valgmulighederne næsten uendelige. Vi arbejder med alle typer tapeter, lige fra traditionelle vævstapeter til moderne fototapeter. Du kan vælge mellem en bred vifte af farver, mønstre og teksturer. Hos Frederiksbjerg Malerforretning i Århus står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tapet, der passer til dine ønsker og behov.
Vi har også erfaring med store specialopgaver, herunder udstillinger og opsætning af fotostater. Hvis du har et billede, du gerne vil have sat på væggen, kan vi hjælpe med at omsætte det til et fantastisk tapetdesign.

Kontakt os for mere information om tapetsering

Ønsker du at høre mere om vores tapetseringsopgaver og priser, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 21 46 19 30 eller sende en e-mail til lj@fb-maler.dk. Vi tilbyder også andre malerarbejder og kan hjælpe med at forandre dit hjem eller dine erhvervslokaler på mange forskellige måder.

Vision

Vores målsætning er at leve op til de høje krav og forventninger, der stilles til håndværkere idag. Både for at bevare nuværende kunder og for at tiltrække nye. De fleste nye kunder, får vi gennem anbefalinger fra nuværende. Der er ingen genveje til et godt resultat. Rigtig og godt bundbehandling sikrer en smuk og holdbar finish.